لازمه در همین جا از بازیهای استراتژیک ابراز انزجار کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما کدوم سبک بازی رو میپسندین ؟ من که اول شخص اکشن رو میپسندم ... شما چطور ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمنا میتونید چند انتخاب همزمان داشته باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط D J V A H I D در تاریخ 24-01-09 انجام شده است
|
لازمه در همین جا از بازیهای استراتژیک ابراز انزجار کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ME 2 :D نفرت دارم ....
-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-
D J V A H I D (25-01-09)
First Person Shooter
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
D J V A H I D (25-01-09)
............... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (08-08-09)
RPG & Strategy FOREVER
!!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شاهکار MMORPG که WoW بدون شک...
شاهکارهای RPG جدیدش فقط3 Fallout هست که این سبک شاهکار زیاد داره!
استراتژی : Warcraft - Starcraft - Age of Empirs - Totalwar series و . . . .
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
Labyrinth (06-08-09)
|
بازیهایی مثل COD ، WOW ، وارکرفت ، جنرال ، کانتر ، و از این جور چیز ها برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ACTION اول شخص و SPORT برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (08-08-09)
فقط call of duty همه ی سری هاش چون هم داستان قشنگی داره و مهمتر از همه موزیک متنش واقعا زیباست!
وقتی که حرف میزدی نفس نمیکشیدم، میترسیدم که حتی یک کلمه رو از دست بدم...
منم First Person Shooter
D J V A H I D (08-08-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks